Мистерията около Ники Михайлов продължава! Бъдещият треньор на Левски ще има тежката дума

Николай Михайлов Левски Лудогорец 10

Въпреки че прави силна пролет с Левски, Николай Михайлов е много по-близо дo напускане на клуба, отколкото дo оставане в него. Причината е, че 30-годишният страж все още не е получил предложение да удължи договора си.

Юношата на сините се завърна на „Герена“ в края на есенния полусезон. Той подписа контракт с клуба през ноември, но до края на 2018-а така и не се появи в игра. В споразумението между двете страни има опция то да бъде удължено с още две години. Досега обаче не са водени разговори за активирането на тази клауза.

Причината за мистерията около бъдещето на Николай Михайлов може би е и чаканата дума от бъдещия треньор на клуба. Почти сигурно от новия сезон сините ще бъдат водени от Петър Хубчев, който подаде молба за напускане на националния отбор. Раздялата между него и БФС все още не е факт. Отделно от това мениджърът Джовани Бекали, който работи с Левски, заяви, че клубът се нуждае от нов гръбнак и посочи, че сред търсените нови е и вратар.

Николай Михайлов бе на терена във всичките 12 пролетни мача на сините. В 5 от тях той успя да запази мрежата си суха. Заради силните си изяви той бе повикан и в националния отбор и игра в евроквалификациите с Черна гора (1:1) в София и с Косово (1:1) в Прищина.

Факт е, че от „Герена“ се оглеждат за играч под рамката, независимо дали Михайлов ще преподпише със сините. Варианти за столичани са Даниел Кайзер от Ботев и Душан Перниш от Берое. Полякът Кайзер става свободен агент след края на кампанията и привличането му няма да изисква трансферна сума.

Към Михайлов пък не липсва интерес. Той е в полезрението на няколко турски тима. Николай вече е играл в тази страна – носи екипа на Мерсин.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ