Лудогорец излиза само с двама българи срещу ЦСКА

Станислав Костов Светослав Дяков Левски Лудогорец 34

Лудогорец най-вероятно ще излезе само с двама българи в стартовия състав в решаващия мач срещу ЦСКА. Двубоят на „Армията“ е в събота, от 20:15 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

Очертава се в стартовата единайсеторка родните играчи да бъдат капитанът Светослав Дяков и левият бек Антон Недялков. В момента двамата са без алтернатива при разградчани и присъствието им в стартовите 11 на „Армията“ не буди съмнение.

Бройката на българите може и да нарасне, ако Стойчо Стоев предпочете националния вратар Пламен Илиев пред бразилеца Ренан дос Сантос и Серкан Юсеин вместо поляка Яцек Горалски. Това обаче е малко вероятно да се случи. Напоследък Лудогорец върти вратарите под рамката.

В последния кръг срещу Берое (1:1) в Стара Загора шанс за изява получи Пацо Тигъра, който инкасира гол след далечен изстрел на Педро Еуженио.

Стоев ще има и три силни жокера на скамейката, към които да прибегне при нужда. Това са румънското крило Адриан Попа, полският таран Якуб Швиерчок и мадагаскарският халф Анисе. Първият още търси своя дебютен гол за Лудогорец. Той не се е разписал в 11 шампионатни двубоя.

Въпреки това е възможно 30-годишният румънец да остане в клуба и през следващия сезон. През зимата той бе взет под наем от закъсалия в Чемпиъншип Рединг. Наскоро медиите в Англия разкриха, че двете ръководства са постигнали договорка за постоянен трансфер на играча.

„Тема спорт“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ