Радост на „Армията“! Чужденец взе български паспорт, следващият на ред е Али Соу

Цска Ботев Пловдив 44

ЦСКА подаде документите и на Али Coy за българско гражданство. Процедурата обаче ще отнеме няколко месеца заради усложненията след скандала с издаването на документи по втория начин.

Coy е национал на Гамбия. В момента е голмайстор на „червения“ отбор, като стана титуляр едва през пролетта след продажбата на Мауридес.

Всъщност проблемът на ЦСКА с чужденците извън ЕС вече е решен, след като указът за гражданство на Енрике Рафаел е разписан преди няколко дни от вицепрезидента Илияна Йотова. Така той вече ще може да бъде използван като българин в оставащите до края на първенството двубои.

Очаквано най-добрият играч на ЦСКА през пролетта Тиаго Родригес бе наказан за 1 мач и глобен 250 лева от БФС. Двубоят обаче е решителният за първото място в шампионата срещу Лудогорец тази събота на стадион „Българска армия“. Владимир Вълков вдигна картона на Тиаго в 87-ата минута на двубоя с Черно море, след като всички видяха, че халфът се хлъзва и заради това закачи съперник.

Други наказани обаче няма. Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров пък е само на картон от санкция от два двубоя.

Бившият наставник на ЦСКА Любослав Пенев се появи на комплекс „Царско село“ и се включи в тренировките на сина си Никълас, който е в състава на набор 2005 на новака в елита.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ