Етър ще се опита да се възползва от раздвояването в Локо (Пловдив)

Локо Пд-Етър 12

Локомотив Пловдив приема Етър днес от 19,30 часа в плейоф за седмото място, което дава право на бараж за участие в Лига Европа.

Пловдивчани имат и по-пряк път за достигане до квотата, който минава през спечелване на Купата на България срещу Ботев Пловдив на 15 май.

Етър ще се опита да се възползва от това раздвояване на мисълта на съперника си, а и ще търсят реванш от отбора, който ги елиминира след дузпи в четвъртфиналите на турнира за купата. Треньорът на пловдивчани Бруно Акрапович няма да разчита на наказания Момчил Цветанов, който ще отсъства и на реванша след три дни. Очаква се вместо него на фланга да действа Ожболт.

На вратата се завръща Луков, а в отбрана местата си ще заемат Везалов и Томашевич. Локомотив не показа силна игра в мачовете си от втората осмица, но вече е време да зарадва феновете си и да натрупа самочувствие преди сблъсъка с Ботев.

Последни мачове начело на Етър пък се очертават пред легендата Красимир Балъков, който ще поеме националния отбор. Очаква се Бала да заложи на Флорент Боджадж на върха на атаката, който ще бъде подкрепян от Даниел Младенов и Велко Батрович.

Георги Сърмов ще организира играта в средата, като за него това също ще е прощаване с виолетовата фланелка, тъй като от новия сезон ще играе в германския Кемницер.

Вероятни състави:

Локомотив Пловдив: Луков, Везалов, Езе, Ас. Георгиев, Петрович, Томашевич, Банович, Д. Илиев, Бахтич, Ожболт, Аралица.

Етър: Иванов, Стоянов, Гълъбов, Василев, Здр. Илиев, Сърмов, Батрович, Мане, Руменов, Д. Младенов, Боджадж.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ