Напрежение в Разград! Столът на Стойчо Стоев в Лудогорец сериозно се клати

Стойчо Стоев Левски Лудогорец 9

Столът на треньора на Лудогорец Стойчо Стоев сериозно се клати, твърди „Тема спорт“. В последните два мача „орлите“ спечелиха едва точка – загуба с 0:2 от Черно море на „Тича“ и равенство 1:1 с Берое в Стара Загора, дошло след гол в добавеното време. В тези срещи разградчани бяха категорично надиграни.

Тимът има три точки аванс на върха в Първа лига пред ЦСКА. В събота Лудогорец гостува на „Армията“ и ако загуби с два гола разликата, ще сдаде лидерската позиция.

В отбора има и сериозно напрежение. То се прояви във Варна, където Марселиньо избухна срещу Стоев, когато бе сменен.

Треньорът започна силно втория си престой на „Лудогорец Арена“ – победи Левски като гост с 2:0. След това Лудогорец отпадна за Купата на България от ЦСКА, а в първенството се представя все по-слабо. Затова няма да е изненада, ако се прибегне до треньорска смяна след края на сезона.

На старта на лятната подготовка Димитър Димитров напусна. Неговото място зае Пауло Аутуори. Бразилецът си тръгна през октомври и бе заменен от Антони Здравков, а в началото на март Стоев пое отбора.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ