Проблем за ЦСКА преди битката с Лудогорец! Червените загубиха титуляр за решителния сблъсък

черно_море-цска3

Най-силният играч на ЦСКА в двубоя с Черно море – Тиаго Родригес, ще пропусне домакинството срещу Лудогорец. Португалцът ще бъде наказан за една среща за 5 натрупани жълти картона. Той бе санкциониран по скандален начин 3 миути преди края на двубоя във Варна. Реферът Владимир Вълков сякаш само чакаше възможност да вдигне картона на Тиаго.

До санкцията на португалеца се стигнаслед като той неволно препъна Дани Кики. В ситуацията, разиграла се в средата на терена, се видя ясно как Тиаго се опита да се спре, преди да се блъсне в играча на Черно море. Плеймейкърът обаче се подхлъзна и увлечен от инерцията повали неволно Кики. Съдията Вълков веднага се засили към него и му вдигна картона, което бе посрещанто с иронична усмивка и поклащане на глава от Тиаго. Той удари и по земята от яд. В негово отсъствие сред титулярите се очаква да се завърне Рубен Пинто, който остана резерва на „Тича“, без да запише минути.

Проблемите на ЦСКА с картоните обаче стават все по-сериозни, тъй като още двама футболисти увиснаха. Капитанът Николай Бодуров вече има 8 и при нов ще изгори за две срещи. Със също толкова натрупани санкции са Пинто и Кристиян Малинов.

Жеферсон пък вече е с 4 и при още един ще бъде наказан за 1 двубой. Със съия брой като бразилеца висят Валентин Антов и Ангел Лясов. Така защитниците и халфовете на „армейците“ са в доста деликатна ситуация преди решителните 4 битки за титлата. С картони могат да увиснат и още двама играчи. Жанио Бикел има 11, а при 13 ще бъде наказан за цели 3 двубоя. Иван Турицов, пък е със 7, а следващата му санкция ще е при 9.

„Тема Спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ