Херо се прибира в България, но преди това се закани: С Иртиш отиваме на съд

Димитър Димитров - Херо

Българският треньор Димитър Димитров разкри как ще продължи казусът с досегашния му клуб Иртиш Павлодар. Херо обяви, че ще съди казахстанците заради цирковите номера, които му спретнаха в последните дни и раздялата между двете страни.

Ръководството не го допусна до стадиона да води мача с Жетису и после му потърси сметка защо не се е появил. Клубните босове смятат да го уволнят и да си спестят неустойката, но българинът е предприел контрамерки и няма да позволи това да се случи.

„Още не съм си тръгнал от Казахстан, но се прибирам скоро в България. Не мога да коментирам казуса с Иртиш. Но да не би да мислите, че съм си измислил историята? Адвокатът ми ме е посъветвал да не говоря нищо по тази тема, защото отиваме на съд.“

„Ситуацията е много сложна, така че не мога да споделя нищо по темата. Такъв е съветът на адвоката ми, така че трябва да ме извините, че не мога да споделя нищо повече“, сподели Херо пред казахстанското издание vesti.kz.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ