Крушарски побесня след загубата от Септември: Играчите трябва да са на терена, не по заведенията

ЦСКА Локомотив Пловдив (4) крушарски

Христо Крушарски прие доста болезнено загубата от Септември в последния мач на Локомотив (Пловдив) от група Б на втората осмица. Босът на „черно-белите“ остана на „Лаута“ час и половина след полунощ да разговаря с треньора Бруно Акрапович.

Бизнесменът не е спестил пред специалиста своето разочарование от това, което отборът показва в мачовете за първенство и е бил категоричен, че иска всички да осъзнаят, че трябва да се борят за мястото си в клуба. Крушарски е категоричен, че не само тези, чиито договори изтичат, трябва да се борят за нови предложения, а абсолютно всички.

Мажоритарният собственик не е подминал и своите любимци в състава на „чернобелите“. Крушарски е бил критичен, както с капитана Димитър Илиев, така и с Парвиз Умарбаев и Бирсент Карагарен.

„Нормално е да изисквам повече от тях. Не мислите ли така, като виждате как играят сега и как са го правили преди“, призна босът, визирайки последните двама.

Той не е бил съгласен и с това отборът да получи почивен ден след вчерашното възстановяване. „Мястото им е на терена, не по заведенията. Има толкова важни мачове, които ни предстоят“, отсече Крушарски.

В същото време обаче той позволи на треньора да пътува за семейно събиране до Германия. Акрапович обаче се прибира днес и подновява работата си с отбора за баражите в битката за седмото място, които предстоят следващата седмица.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ