Ръководството на ЦСКА отговори на Пенев: Като сте казали „А“, кажете и „Б“ и го подкрепете с факти

Стадион Българска Армия сектор А

Ръководството на ЦСКА отговори на напусналия Любослав Пенев, като пусна остра и иронизираща декларация на своя сайт. „Червените“ отправиха и няколко въпроса към доскорошния си наставник, намеквайки, че той е взимал доста сериозна заплата на „Армията“.

Изявлението на ЦСКА:

Обръщение до Любослав Пенев

Уважаеми Г-н Любослав Младенов Пенев,

Ние, ръководството на ЦСКА, сме Ви дълбоко признателни, че за тези 3 месеца внесохте изключителен професионализъм в редиците на нашия клуб. Благодарим Ви и за уникалните резултати, които постигнахте! Длъжни сме да отбележим обаче, че и възнаграждението за тази услуга беше на ниво. И то на доста добро ниво, надхвърлящо няколко пъти това на цялото ръководство заедно. Благодарим Ви за просветлението!

Не сме съгласни единствено с „търпението и справедливостта“, за които споменавате. Защото ръководството по никакъв начин не Ви е дало повод за това съмнение. Все пак Вие бяхте Генералът и ние се съобразявахме единствено и само с Вас. Много Ви молим, г-н Пенев, за да е картината напълно прозрачна, като сте казали „А“, кажете и „Б“ и го подкрепете с необходимите доказателства и факти, за да е ясна на цялата армейска общност!

КОЙ Ви беше яростна опозиция? КОИ бяха некоректните ръководители? КОИ са непрофесионалистите? КОЙ се опита да Ви дискредитира? Посочете грешките, които допуснахме последните 3 години и на Вас не Ви стигна време да поправите!

Уважаеми Г-н Пенев, очакваме Вашите искрени отговори и напътствия. Също така сме готови да Ви приветстваме по всяко време на „Армията“, Вас и екипа ви, за да продължите работата си за великия ЦСКА и да го отведете с Вашия професионализъм и компетентност до европейски и световни висини!

Вие сте завинаги в нашите сърца, г-н Пенев! Само ЦСКА!

От ръководството

One comment

  • Армеец

    03.05.2019 at 20:16

    Най големия отбор в БГ заслужава такъв треньор като ВЕЛИКИЯ Любо. А другите натрапници от Ловеч да се омитат от Армията веднага. Не сте желани в центъра на София….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ