Шеф в ЦСКА проговори за раздялата с Любо Пенев и недоволството на феновете

Представяне Любо Пенев (1)

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков заяви, че след изненадващата оставка на Любослав Пенев целите пред тима не се променят. Той каза, че Добромир Митов ще води тима до края на сезона, а не е изключено при добри резултати да бъде начело на „червените“ и през следващия сезон.

„Един час, след като зададохте първите въпроси сега вече има конкретика и мога да ви отговоря. След напускането на Любослав Пенев собствениците взеха своето решение за старши треньор на отбора ще бъде и е назначен Добри Митов, който ще води отбора. Екипът си остава същия, като напуска единият помощник Пабло, който напуска с Любо Пенев.

Люпко Петрович и Димитър Пенев ще бъдат консултанти и ще помагат на сегашното спортно-техническо ръководство и старши треньора Добри Митов. На терена вероятно няма да бъдат, ще бъдат близко до треньора и ще му помагат със съвети“, коментира Пламен Марков.

„Подробности не мога да кажа, всички ние, включително и собствениците са изненадани и поставени пред факт, за да вземат това решение. ЦСКА трябва да има треньор, който да води отбора, дали е най-доброто решение ще покажат резултатите. Целите не се променят, отборът трябва да показва най-доброто от себе си, да побеждава“, добави той.

Относно недоволството на привържениците на ЦСКА, които застанаха зад Любо Пенев, Марков заяви: „Не съм разговарял с феновете, вероятно те имат свои мотиви, които аз уважавам, тях трябва да попитате дали те ще подкрепят отбора по същия начин“.

„Всичко е възможно. Добри Митов е лицензиран УЕФА Про, от неговата работа зависи как ще продължи неговото развитие като треньор. Винаги има първи път. Уважавам позицията на всеки един човек, включително и неговата (на Пенев), но продължавам да бъда изненадан“, коментира още Марков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ