Венци Стефанов скастри Хубчев: Заби нож в гърба на Боби Михайлов, това е предателство

Венци Стефанов Септември Славия 1

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде интервю за „Дарик“. Той за пореден път заяви, че Петър Хубчев е депозирал своята оставка пред БФС. Ето какво още каза босът на „белите“:

„Попитайте вашия бъдещ треньор защо не казва истината. Имах доста добро мнение за Петър Хубчев. Не може да бъде причина човек от Изпълкома, за да си подадеш оставката. Той в присъствие на двама вицепрезиденти разговарят за бъдещите мачове, а след два часа се разбира, че е подал оставка. Никой не може да му забрани. Поне аз смятам, че има свобода на словото в България. Той е подал молба за оставка. Това е предателство и той заби нож в гърба на Боби Михайлов.

Аз нямам информация, че Красимир Балъков ще стане национален селекционер. Малко се съмнявам, че той ще нагази в дълбокото след тези два негативни резултата. Трябва човек с много здрави гащи, който не му пука от нищо, за да направи тази промяна.

Аз съм за формат 16 отбора на Първа лига. Друг е въпросът дали това нещо ще се осъществи. Направиха се много нови стадиони. Премиерът Борисов отпусна средства за доста стадиони. Направиха се хубави терени. Отбори като Арда, Монтана и Царско село, другото ЦСКА… Трябва да си дадем сметка дали трябва да правим отбори от бежанци или да даваме шанс на нашите деца. Левски не е за подценяване. Има добри футболисти. Винаги съм бил по-добрият да победи. Левски е много голям клуб. Винаги съм уважавал Левски. Аз против простотиите и издевателствата. Левски беше религия. Това беше друго време.

Последните години често се случваше, че се срещахме с Динко Дерменджиев и разговаряхме. Тази година си отидоха много, много имена свързани с българския футбол“, каза Стефанов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ