Лудогорец взе важно решение за преотстъпен талант

Стойчо Стоев Левски Лудогорец 9

Лудогорец няма да преотстъпва повече крилото Светослав Ковачев. 21-годишният футболист в момента е под наем в Дунав. Той прави силен сезон, като в 27 мача вкара 7 гола. Решението на спортно-техническото ръководство на „орлите“ е да залага вече на него. За тази цел той ще остане в тима, като ще започне подготовка в началото на юни.

Засега не така стои положението със защитника Венцислав Керчев. Той е преотстъпен в Ботев (Враца). Бранителят също ще се върне в Лудогорец, но е възможно отново да бъде даден под наем. Трима чужденци в момента са преотстъпени до края на календарната 2019 година. В казахстанския Ордабаси са Жоао Пауло и Мей Махлангу, а Жуниор Брандао е в бразилския Гояс.

От новия сезон е сигурно, че с екипа на Лудогорец ще се подвизава и Мавис Чибота от Бней Йехуда. Както е известно, „орлите“ купиха нападателя от ДР Конго още през зимата за около 800 000 евро.

„Тема Спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ