Трансферно разочарование на ЦСКА прави фурор в Полша

ЦСКА Левски 2ро (13) Паулиньо Борис Секулич

Бившият защитник на ЦСКА Борис Секулич се представя много силно с екипа на Гурник (Забже), а снощи вкара важен гол при победата над Заглебие (Сосновец) с 4:0. Сърбинът със словашки паспорт откри резултата в полза на домакините, които са в серия от 4 поредни успеха и се изкачиха на трето място във втората осмица на полската Екстракласа.

Другите попадения бяха дело на Хесус Хименес и Иван Агуло (2). Футболистите на Гурник бяха сериозно подпомогнати от защитника на Заглебие Патрик Мраз, който получи червен картон в 50-ата минута.

Секулич пристигна в ЦСКА преди началото на сезона с репутацията на капитан на Слован (Братислава) и словашки национал. В началото на престоя си той беше налаган като титуляр от Нестор Ел Маестро, но разочарова в няколко важни мача, включително в есенното дерби с Левски.

През зимната пауза стана ясно, че на Секулич вече няма да се разчита и той разтрогна като свободен агент. След като подписа с Гурник, бранителят е основна фигура в състава и вече има два гола. Първият беше при победата с 3:0 над Лех (Познан).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ