Треньорът на Ботев (Враца) задържа трима основни футболисти

Сашо Ангелов

Трима основни играчи на Ботев Враца са с изтичащи договори в края на сезона. Това са нападателят Валери Домовчийски, крилото Даниел Генов и централният защитник Илия Миланов. Тяхното бъдеще до голяма степен зависи от това на старши треньора Сашо Ангелов.

След последния мач с Етър наставникът обяви, че започва преговори за нов контракт след празниците. Ако се разбере, ще държи тримата споменати футболисти също да останат в отбора. Те са били категорични, че ако Ангелов напусне, най-вероятно и те няма да останат. Според запознати вероятността сегашният треньор да не продължи с врачани е много малка. Домо, Миланов и Генов са най-добрите играчи на тима през пролетта и оставането им е от важно значение за надграждането през следващия сезон.

Други двама играчи на Ботев обаче не са особено доволни от статута си на резерви в състава, довериха от клуба. Става въпрос за централния нападател Мирослав Будинов и крилото Антон Огнянов. Те бяха привлечени през зимата с идеята да бъдат основни изпълнители, но засега Ангелов ги оставя на пейката и ги пуска като смени. Така че не е изключено през лятото да се стигне до раздяла с тях.

Както е известно, Ботев Враца вече си осигури оставането в Първа лига. Тимът ще участва в битката за седмото място с Етър, Славия и Локо Пловдив. Както е известно, то дава право на бараж за Лига Европа с третия в първата шестица. Утре врачани гостуват на Верея. Мачът е от 19:30 часа на стадион „Трейс Арена“ и е последен за двата тима от груповата фаза на втората осмица.

„Тема спорт“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ