Ботев вдига контузен защитник за финала за Купата на България

Ботев Пловдив - ЦСКА27

В Ботев (Пловдив) научиха поредната добра новина, след като отборът си осигури мечтан финал за Купата на България с градския съперник. Почти сигурно титулярният десен защитник Джонатан Перейра ще бъде възстановен за финала, след като се разбра, че Антонио Вутов ще се върне след наказание точно за мача на годината на „канарчетата“.

Пловдивчани имаха опасения, че Перейра ще бъде аут до края на сезона, тъй като имаше съмнения, че бразилецът е със скъсан мускул. Медицинските изследвания обаче са показали, че той има само пресечен мускул, което се лекува в рамките на 2 седмици. Бразилецът вече седмица е извън игра след първия мач с ЦСКА и според прогнозите той трябва да се появи с жълто-черната фланелка още преди финала, за да си върне игровия ритъм.

Така по всичко изглежда, че Ботев може да е в пълен състав за финала срещу Локо (Пловдив), като до 15 май и контузията на Атанас Зехиров трябва да отшуми. Юношата на ЦСКА вече тренира с отбора и скоро може да го видим на терена.

„Меридиан мач“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ