Футболист на ЦСКА намекна за напускане: Научих много в Европа, не изключвам…

Стадион Българска Армия сектор А

Футболистът на ЦСКА Жеферсон Телес, който в последно време не записва никакви минути, даде интервю пред издание в родината си. Бразилският бранител бе разпитан за живота в Европа и дали би се върнал в своята страна. Той говори и за лошото представяне на Бразилия на последната Копа Америка.

„Научих много в Европа. Всяка година, която минава, трябва да се развиваш, не можем да спрем да се развиваме, защото в противен случай самият футбол го изисква. Обикновено отдавам всичко на Бога, защото знам, че той ми е отредил най-доброто. Няма причина да изключвам връщане в Бразилия, ако проектът на даден отбор е добър. Това ще го реша с моя агент“, каза Жеферсон.

На въпрос защо Бразилия не се справи добре на Копа Либертадорес, бранителят отговори по този начин: „Мисля, че във футбола всичко може да се случи. Имахме солиден отбор, който много желаеше да спечели Копа Америка, но във футбола няма вече слаби отбори и ние загубихме надпреварата в детайлите. Те се отразиха в дузпите.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ