Шеф на Царско село напуска отбора заради оферта от Армения

Царско Село Монтана 12

Новият член на Първа лига Царско село остана без един от водещите си кадри. Шефът на школата Иво Котев напуска клуба. Причината за това е доста примамлива оферта, която е получил от Армения. Той е поканен от Пюник. Тимът от Ереван иска да му предостави академията си. Това е станало по препоръка на Александър Тарханов.

Бившият треньор на Славия пое арменците на 11 април. Той заложи на екип от местни специалисти, които да му помагат. За сметка на това обаче Тарханов си е издействал от шефовете и правото да държи властта в школата. Котев има опит в чужбина. Той е бил помощник-треньор в Индонезия, Саудитска Арабия и Украйна.

В същото време се очаква старши треньорът на Царско село Никола Спасов да заложи на няколко резерви в титулярния състав за гостуването на Поморие днес. Припомняме, че тимът вече си гарантира първото място във Втора лига и съответно промоция в елита.

„Меридиан мач”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ