Витоша се кани да разгроми аутсайдера Верея

Витоша Бистрица Монтана 11

Витоша (Бистрица) ще посрещне аутсайдера в Първа лига Верея в мач от предпоследния 5-и кръг в група „А“ на втората осмица. Двубоят стартира в 17:30 часа.

Срещата е без значение за крайното класиране, където „тигрите“, са трети и не могат да се придвижат по-напред. Разликата между тях и Верея е цели 25 точки, което говори само по себе си.

През сезона Витоша вече записа три победи срещу този съперник и в нито един от двубоите не допусна гол. Това ще бъде целта на възпитаниците на Росен Кирилов и днес.

Домакините ще са амбицирани да постигнат убедителен успех, за да се реваншират за тежкото поражение с 2:5 от Ботев (Враца).
Очаква се в предни позиции да започне Стефн Христов, а най-близо до него да играе ветеранът Емил Гъргоров. Мача пропускат Георги Купено, Михаил Милчев и Ивайло Лазаров, които са наказани. Аут заради контузия е Радко Мутафчийски.

Верея отново ще бъде в състав, в който много от имената не говорят абсолютно нищо на футболната общественост. Треньорът Иван Вутов няма проблеми с контузени и наказани, но потенциалът на неговия отбор е такъв, че два ли ще успее да се противопостави на Витоша.

Верея няма нито една победа от началото сезона. Заралии загубиха и 4-те си мача във втората осмица, а головата им разлика в тях е 0:13.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ