Крушарски потвърди за Бакалов и събора Локо (Пловдив) на обяд

Христо Крушарски

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски потвърди новината, че нападателят на Лудогорец Димо Бакалов може да се завърне на „Лаута“. Както е известно, през май миналата година играчът премина от „черно-белите“ при разградчани. Опцията е той да се завърне под наем за есенния дял от следващия шампионат. Бакалов има договор с „орлите“ до 2020-а. От началото на пролетния дял нападателят има само 2 мача за Лудогорец в Първа лига.

„Има такава вероятност. Димо иска да играе по-редовно“, обяви Крушарски пред plovdivderby.com.

Вчера бизнесменът събра отбора на обяд. Празничната софра бе опъната в ресторант на улица „Позитано“ в Брестник. Всички в тима смятат мястото за късметлийско. Веднага след реванша със Септември (София) Крушарски не бе особено доволен от представянето, но вчера е решил да сплоти колектива с обяд по повод класирането на финала за Купата на България.

Спортно-техническият щаб на Локо начело със старши треньора Бруно Акрапович изгледа внимателно и в детайли снощния реванша между ЦСКА и Ботев (Пловдив) на „Българска армия“. В същото време стана ясно, че босненецът този път не смята да прави експерименти по състава за шампионатния мач със Славия, както бе в двубоя с Дунав в Русе.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ