Нов проблем за Дерменджиев! Мариани под въпрос за домакинството на Берое

Давиде Мариани Анисе Левски Лудогорец 29

Халфът на Левски Давиде Мариани е под сериозна въпросителна за утрешния двубой с Берое. „Сините“ посрещат старозагорци на „Герена“. Швейцарецът е твърд титуляр. През този сезон той има 29 срещи в Първа лига (с повече е само Станислав Костов, който е с 30). В тях плеймейкърът е вкарал 10 гола (4 от дузпи), направил е и 7 асистенции. Мариани има мускулен проблем. Това е причината да пропусне последните две тренировки на Левски.

За мача със заралии виси и 9-годишният казахстанец Еркебулан Сейдахмет. Той се възстановява от разтежение на мускул в задната част на бедрото и почти сигурно няма да бъде рискуван, ако не е готов на 100% за игра.

Аут за мача е и централният защитник Седрик Унтонджи. Той започна леки занимания, но продължава да лекува травма в областта на рамото. Все още не е ясно дали на линия ще бъде румънският централен наадател Сержиу Буш.

В групата на Левски ще се завърнат изтърпелият наказание в предходния кръг ляв бек Иван Горанов, както и възстановеният от контузия Валери Божинов.

„Тема Спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ