Проблем в Ботев в навечерието на мача с ЦСКА! Титуляр отпадна за битката на „Армията“

Ботев Пловдив - ЦСКА17

Два кадрови проблеми изскочиха пред Ботев Пд в навечерието на реванша от полуфиналите за Купата на България срещу ЦСКА. Почти сигурно извън сметките ще остане бразилецът Джонатан Перейра. Той беше заменен принудително по време на мача с Лудогорец. Стара негова контузия – мускулно разтежение се е възобновила и го вади от групата за двубоя на „Армията“.

Утре Джонатан ще премине ядрено – магнитен резонанс, за да се уставнои неговото състояние. Това означава, че няма да пътува за мача в София.

Бразилецът бе доста полезна фигура за треньора Николай Костов. Номинално той играе като десен бек, където записа редица силни двубои през сезона. В Разград бе ползван като опорен халф.

Друг проблем в състава е свързван с крилото Александър Тонев. Той се е разболял, но се очаква да стисне зъби и да излезе на „Армията“. Ако не е в достатъчно добро състояние на неговото място се очаква да излезе друг бивш футболист на ЦСКА – Карачанаков. По крилото се очертава да напада и 17-годишният Крис Добрев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ