Шеф в ЦСКА скочи на съдията: Нарочно изкара мача за хикс, ще извадим видео

Цска Левски 17

Главният мениджър на ЦСКА – Стойчо Стоилов – остана недоволен от съдийството на Станислав Тодоров по време на мача с Левски (0:0). Той заяви, че реферът е „изкарал мача за хикс“. Шефът на „червените“ сподели още, че в следващите дни от Борисовата градина ще пуснат специално видео от двата мача с Левски и Ботев Пд за Купата, за да покажат в кои ситуации са били ощетени.

„Днес загубихме две точки. Според мен играхме добре и контролирахме мача, и просто не ни позволиха да го спечелим“, започна Стоилов.

„Любо Пенев не каза за съдията, защото не бе попитан. Три ключови ситуации за нашия отбор. Първо, че няма засада там, където има дузпа. Вдигат засада, че се чудят какво да свият. После левият бек с ръка игра. Това навсякъде се свири дузпа. Съдията си изкара мача за хикс, знаете кой е печеливш. Как да няма тенденция. След няколко дни ще извадим едно видео от двата мача с Ботев Пд и Левски и да видите как сме ощетени“, продължи шефът.

„Сега е ключов момент от шампионта Предишните два мача играхме слабо с Левски. Сега стояхме по-добре като отбор. Мисля, че превъзхождахме отбора на Левски, но не ни позволиха да спечелим мача“.

„Ние имаме мач директен в София. Ще видим какво ще стане“.

„Не знам колегите от Левски да са искали минута мълчание за Сашо Костов“, завърши Стоилов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ