Добруджа изрева преди мача на основен конкурент за оцеляване

царско село добруджа ~07

Изходът на днешния двубой от 25-ия кръг във Втора лига между Черноморец Балчик и Кариана Ерден е ясен предварително, алармира Спиридон Спиридонов – член на УС на Добруджа. Добричлии са пряко засегнати от изхода на този мач, защото и те са намесени в битката за оцеляване.

Гостите, които са им преки конкуренти в тази борба, ще си тръгнат с резултат, който ги устройва, добави още шефът на тима от Добрич пред радио „Добруджа“. Спиридонов е получил сигнал, че от ръководството на Кариана са влезли предварително в контакт с балчиклии, за да договорят желания краен изход.

Още повече, че заради подготовката за Европейското първенство, мачът няма да се играе в Балчик, а във Варна, където няма да предизвика толкова голям зрителски интерес. Друг любопитен момент е, че двубоят между Черноморец Балчик и Кариана бе изваден от тиражите на букмейкърите.

Според Спиридонов, от Кариана са опитали да направят същото още преди мача от предходния кръг с Локомотив Горна Оряховица, но срещнали отказ.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ