Мечтаният трансфер за Неделев е близо! Два клуба влизат в люта битка за звездата на Ботев

Тодор Неделев

Голямата звезда на Ботев Пловдив Тодор Неделев може да осъществи желания от него трансфер в чужбина. Според турските медии, два местни отбора от елита са в люта битка за подписа му. Става въпрос за закъсалия гранд Фенербахче, както и за Коняспор.

Изданието „Йенакит“ твърди, че двата тима следят изявите му от есента, изготвили са вече подробни доклади за представянето му и ще направят своите ходове по евентуалното му привличане след края на настоящия сезон.

Интересното е, че покрай следенето на изявите на Неделев, от Коняспор са харесали и съотборника му при „канарчетата“ Кристиан Димитров, така че двамата могат да поемат в пакет към този тим, който се слави с доста солиден бюджет.

Фенербахче пък цяла есен следи изявите на друг роден национал – Кирил Десподов. От там обаче прецениха, че той няма достатъчно качества за отбора и се спряха именно на Неделев. Десподов пък вече играе в Серия А за Каляри.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ