Царско село определя топ 3 във Втора лига

царско село добруджа ~09

След като съвсем скоро Царско село ще узакони дебютното си влизане в Първа лига, до края на сезона за тима на Никола Спасов ще остане лукса да нареди и Топ 3 във Втора лига. Това е така, защото два от трите претендента за промоция в елита – ЦСКА 1948 и Арда имат гостувания край Околовръстното шосе на София.

Още този понеделник „червените“, без своя голмайстор Андон Гущеров, имат визита на Царско село, което ще им е много трудно и ще е цяло чудо, ако го спечелят. Освен, че води с точките – 49 (срещу 47 за Арда и 46 за ЦСКА 1948), програмата на Монтана изглежда и най-лесна. Домакинства на Гълъбово, Струмска слава и Пирин (Бл), както и гостувания на Кариана, Литекс и Несебър.

За Арда няма да е лесна и предстоящата неделна визита на Лудогорец II. А остават още гостувания на Царско село и Ботев (Гълъбово), както и домакинства на Добруджа, Поморие и… ЦСКА 1948. Именно мачът между кърджалийци и „червените“ ще даде и отговорът, кой ще завърши в Топ 3 този сезон.

По програма срещата е на 18 май.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ