Левски с призив към феновете часове преди дербито с ЦСКА

Фенове Левски Лудогорец 22

Левскари, днес е последният ден, в който може да си закупите билети за мача с ЦСКА на каса, напомниха от „Герена“. Двубоят е категоризиран като „високо рисков“ и в деня на двубоя пропуски НА КАСА НЯМА да се продават, а САМО ОНЛАЙН на https://besttickets.bg/.

Двубоят от четвъртия кръг на плейофите на Първа лига е на Националния стадион „Васил Левски“ на 20 април (събота) от 17:15 часа.

„Днес билети могат да бъдат закупени от касата пред сектор „STRABAG“ на стaдион „Виваком Арена Георги Аспарухов“, която ще работи от 11:00 ч. до 19:00 ч., както и онлайн от мрежата на БестТикетс https://besttickets.bg/, бензиностанциите на OMV, касите на „Арена Армеец“, магазините на Office 1 и Orange. Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя, трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона“, написаха от „Герена“.

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК: http://levski.bg/front_end/img/Scan_20180820_100201.pdf

„Сините“ привърженици ще заемат своите места в секторите „В“ и „Б“.

Цените на билетите са:

– Сектор „В“ – 15 лева

– Сектор „Б“ – 10 лева

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ