Пенев каза тежката си дума! Лясков започва като титуляр във вечното дерби

ЦСКА Левски (32) Жерсон Кабрал Ангел Лясков

Ангел Лясков се очертава да е левият бек на ЦСКА във вечното дерби утре. Този вариант изглежда най-вероятен, след като Жанио Бикел беше изгонен срещу Ботев Пд за купата и е наказан за един мач. Отляво в защита срещу канарчетата действаше Стойчо Атанасов, но бургазлията едва ли ще стартира и в дербито.

Пред Любо има и 3-та опция за позицията – Жеферсон. Бразилецът обаче е с най-малки шансове да играе. За да попадне в групата, извън 18-те трябва да остане Енрике или Евандро заради поспортите извън ЕС. Подобен ход обаче може да ореже офанзивните козове от пейката. Единственият по-опитен нападател като резерва ще е Джеси, който обаче позагуби доверието на Любо в последно време, а и му липсва игрова практика.

При тази ситуация много вероятно е Лясков да бъде ляв бек, а Енрике да стартира пред него като крило. При такава конфигурация Евандро ще остане резерва и ще е опция от пейката както като крило, така и за върха на атаката.

Извън 11-те за дербито ще остане Чорбаджийски, който игра много слабо срещу Ботев Пд. ЦСКА неизменно инкасира попадение в последните 5 мача, в които Чорбаджийски стартира.

„Тема спорт“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ