Павел Колев призна: Не бях подготвен за това, което заварих в Левски

Левски Локомотив Пловдив 2 павел колев

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев призна, че кардиналните промени на „Герена“ ще започнат след края на сезона. Колев направи кратка равносметка на престоя си на ръководния пост във вековния клуб от януари насам и довери за онова, което предстои в близко бъдеще.

„Трудно е, изключително трудно е. Ако кажа, че съм бил подготвен, ще излъжа. Очаквах да е трудно, но не е и това, което заварих, и разбира се, липсата на търпение, на толерантност са неща, които всъщност са нещо нормално за обстановката в Левски. Нормално е да ме засипват и критики, въпреки че още няма 100 дни, откакто съм в Левски. Това разбира се, не е оправдание, както и тежката ситуация, в която е Левски. Единственото, което един човек може да направи, е да си следва сляпо принципите и това, в което вярва, и да работи всеотдайно от сутрин до вечер, а и повече“, каза Колев в интервю за предаването „Домът на футбола“ по Диема Спорт.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ