В Левски се притесниха преди вечното дерби! Голмайсторът на сините се оплаква от контузия

Станислав Костов Левски Лудогорец 19

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев отново има сериозни главоболия относно единайсеторката си. Следващият мач на „сините“ е в събота с ЦСКА, а Дерменджиев пак до последно ще пренарежда стартовата формация. Този път големите притеснения на старшията са за нападението. Безспорният титуляр в офнзивната линия Станислав Костов тези дни не тренира пълноценно поради травма в коляното.

Проблемът на голмайстора е още от гостуването на Черно море. Костов обаче игра без да е напълно излекуван срещу Лудогорец, защото Сержиу Буш и Валери Божинов също бяха със здравословни проблеми и не попаднаха в групата.

Румънският нападател няма да е възстановен за тази събота и Дерменджиев не може да разчита на него да вкара на бившия си отбор. Божинов засега се очаква да е на линия, но едва ли ще е пълноценен, тъй като е изгубил игрови ритъм.

Кадровите притеснения на треньора продължават с неизвестностите около Казахстанския Меси, който до последно ще е под въпрос. Еркебулан Сейдахмет се хареса с първите си минути със синия екип и даде заявка за титулярно място. Той е с договор под наем до края на календарната година.

В линията на защитата аут е Седрик Унтонджи заради травма, а капитанът Иван Горанов е наказан. На негово място е ясно, че ще стартира френският ляв бек Луис Нганиони. Квартетът в защитната формация допълват завръщащият се след наказание Живко Миланов и още един изтърпял санкция – Нуно Рейш. Най-вероятно негов партньор ще е Деян Иванов, а Кали Тиам ще бъде върнат в халфовата линия. Там интересно е дали до него ще е разочароващият Мартин Райнов или Илия Юруков.

„Тема Спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ