Мариян Христов се възмути от загубата на „Лаута“: Пихме по едно-две „Шуменски“

Емил Гъргоров Бадема Емил Гъргоров Мариян Христов

Старши треньорът на Септември Мариян Христов направи доста цветущо изказване след тежката загуба от Локомотив Пловдив с 0:4 в първи полуфинален сблъсък от турнира за Купата на България, който се игра на „Лаута”.
Христов сподели, че играчите му са „изпили по 1-2 бири „Шуменско” през първото полувреме”, след което задачата пред тима му е станала непосилна.

Локомотив Пловдив вкара три безответни гола през първата част, а първият от тях дойде от дузпа, която реферът от Шумен Станислав Тодоров отсъди за нарушение срещу Димитър Илиев.

„Допуснахме греши, които бяха наказани веднага. Не ни изненадаха с нищо футболистите на Локомотив, ти винаги така играят. Изритани топки, борба, раздават се. Много елементарни грешки допуснахме. Пихме по едно-две „Шуменски” през първото полувреме и после ни беше тежко”, сподели той след мача.

„Имахме две тир ситуации за гол. Не мога да кажа, че ако бяхме вкарали, мачът ще тръгне в друга посока. Като не вкарваме, вкарват ни. Както казах, пихме по едно-две ”Шуменски” през първото полувреме и после ни беше тежко. Когато паднеш с 0:4, няма как да имаш претенции.”

„Не се получаваха нещата днес, в София всички се бориха, но им и такива мачове. Не им вървеше на нашите футболисти. Какво означава турнирни битки? щом Боби Галчев е казал, че ни липсва опит в такива мачове, значи е така. Ако е имало респект към Локомотив Пловдив, значи нямаме място на финала. Не знам какъв респект трябва да имаме срещу Локомотив. Ние си имаме цел, оставане в елита и си я гоним. Не знам дали тази загуба ще се отрази. Локомотив си извоюва финала днес”, завърши Мариян Христов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ