ЦСКА 1948 удари Пирин, Гущеров приближи отбора си на три точки от второто място

цска 1948

Отборът на ЦСКА 1948 постигна успех с 2:1 над Пирин (Благоевград) в сблъсък от 24-ия кръг на Втора професионална лига. В герой за „червените“ отново се превърна Андон Гущеров, който заби и двете попадения в мрежата на гостите. Точен за „орлетата“ бе Владислав Златинов.

Играчите на Петко Петков се доближиха на три точки от второто място, което е и голямата цел пред тима. Пирин продължава с лошите резултати. „Зелените“ остават на 15-о място с актив от едва 18 точки.

Първата интересна ситуация се откри пред “червените”. В 15-ата минута Андон Гущеров стреля с глава, но кълбото премина над гредата.

В 37-ата минута ЦСКА 1948 стигна до първото попадение. В негов автор се превърна Андон Гущеров. Звездата на тима спечели дузпа, която успя да реализира.

В края на първата част футболистите на Петко Петков успяха да вкарат и втори гол в мрежата на “орлетата”. Гущеров бе изведен на отлична позиция, след което нападателят не пропусна да забие поредния си гол във Втора лига.

В 62-ата минута гостите намалиха резултата, след като Владислав Златинов се разписа от пряк свободен удар в мрежата на Емил Михайлов.

В 82-ата минута Радой Божилов стреля мощно, но стражът на “зелените” се намеси блестящо. До края на срещата не се случи нищо интересно на стадион „Васил Левски“ и логично битката завърши без нови попадения.

В следващия кръг “червените” гостуват на Царско село, а Пирин ще се изправи срещу Несебър.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ