Александър Томаш избухна: Дай да говорим за друго! Съдийството в България е фактор

Александър Томаш Цска Берое 8

Наставникът на Берое Александър Томаш коментира поражението на тима с 0:2 от ЦСКА в двубой от 29-ия кръг на Първа лига.

„Преди 3 кръга, пак ни победиха с 2:0, тогава пак втория гол беше в края, тогава бях разочарован, днес мога да си поздравя футболистите, това, което имахме като замисъл и план го изпълнихме, имаше проблеми в детайлите, които струват пари. ЦСКА е много добър отбор с отлични индивидуалности, като отбор играхме по-добре. Тарикат мъж не писка са казали по-възрастните хора. Осем или девет картона, дузпа, до 12-ата минута двамата централни защитници са с жълти картони, дай да говорим друго“, каза Томаш след поражението.

„Няма да се предадем до края, този отбор може да играе футбол и да се надиграва с всеки, ние не търсим помощ, не сме и получавали, но в България съдийството е фактор“, добави той.

„Опитвам се да разговарям с футболистите, индивидуално, на тренировките, това е най-хубавото нещо да си футболист, идваш на „Армията“ да играеш футбол, така се става голям“, каза още наставникът на Берое.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ