Царско село няма спирка! Лидерите взеха скалпа и на аутсайдера във Втора лига

царско село добруджа ~05

Царско село спечели с лекота домакинството си на Добруджа. Футболистите на Никола Спасов, които са на броени дни от историческа първа промоция в елита на България, победиха с 3:1 аутсайдера в първенството и поне временно дръпнаха с 18 точки пред втория Монтана, който в понеделник има тежко гостуване на Арда (Кърджали).

С три гола в рамките на само шест минути столичният клуб си подсигури победа №22 от началото на шампионата. Точни за лидера във втория ни ешелон бяха Георги Андонов (45’), Емануил Манев (48’) и Реян Даскалов (51’). В края на срещата гостите от Добрич върнаха едно попадение чрез резервата Дениз Кадир (85′).

С поредните три точки Царско село събра 67 в актива си и при добро стечение на обстоятелствата този кръг – загуба на Монтана на “Арена Арда”, още следващата седмица може да официализира участието си в Първа лига наесен.

Добруджа пък продължава увереното си завръщане в аматьорския футбол. “Жълто-зелените” са на дъното на класирането със скромните 15 точки на сметката си, като шест кръга преди края са на цели 7 от спасителното 14-то място.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ