Кобрата разкри, че коврата Джейн Суши не може да го откаже от бокса

7 Dni Sport13.04.2019
Кубрат Пулев - открита тренировка (6)

Българската звезда на професионалния ринг Кубрат Пулев коментира казуса с временно отнетия му лиценз на територията на Калифорния, породен от жалбата на репортерката Джени Суши и адвокатката ѝ Глория Олред за сексуално посегателство след мача на Кобрата с Богдан Дину.

До изслушването на 14 май, българинът няма право да се бие в този щат, като изрази надежда, че тази забрана ще бъде премахната. А дори и да не се случи, едно подобно препятствие няма да го откаже от бокса и ще продължи да преследва върховете в този спорт.

„Предстои ми мач в края на юни, който вероятно ще бъде в САЩ, ако всичко с комисията и лиценза ми бъде наред. Може и в Европа да е. Мисля, че понякога човек не трябва да се натиска прекалено за дадено нещо. Ако пътят е правилен и Господ е казал, то ще се случи. Това не означава, че трябва да се отказваш при всяка пречка.“

„Но когато си положил всички усилия, и то нееднократно, значи това просто не е твоето нещо. Няма проблем, веднага промяна и толкова. Надявам се да се отмени временно спиране на лиценза ми. В момента съм наказан, без нито да ме изслушат, да вземат моята гледна точка по случая.“

„Просто отишла е една адвокатка и им е казала: „Той е направи така и така, спрете му правата.“ И те на базата на видеоклип ми отнемат правата. Моят адвокат изпрати едно писмо, но на този етап няма отговор. Но мен това няма да ме спре да играя бокс, просто САЩ ще отпадне като вариант“, заяви Пулев пред вестник „24 часа“.

Българинът отново се върна и на случая със Суши.

„Хората, които гледат отстрани, да преценят, но според мен всичко е ясно – и адвокатката за какво се бори, и Джени Суши за какво. То е толкова смешно, ясно и прозрачно, че няма накъде. Може да се види от самолет, даже и от друга планета.“

„Никога през живота си не съм бил лишен от женско внимание. Съответно не съм си и представил, че подобна постъпка ще бъде възприета по такъв начин. Ние си говорихме с тази Джени съвсем приятелски и нищо не подсказваше да има някакъв проблем. Не оправдавам своята постъпка, беше спонтанна и явно неуместна, но бе напълно в рамките на шегата“, сподели още Кобрата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ