Ето ги първите предложени от Бекали на Левски: пишлемета от резервните скамейки

7 Dni Sport12.04.2019
Левски Ботев Пловдив 20

Мениджърът Джовани Бекали, който пое контрола върху селекцията на Левски, вече започна работа за следващата кампания. Румънецът е обещал пред ръководството на „сините“, че ще доведе редица класни играчи от нашия регион.

Самият той вече сподели, че такава ще бъде политиката – млади таланти от Сърбия, Хърватия и Румъния. Според Блиц Бекали вече е започнал разговори с шефовете на Левски и селектирането на играчи стартира.

Бекали използва личните си връзки, за да уреди желаните попълнения. Сред тях има две имена от Румъния – Валентин Костаче от ЧФР Клуж, който играе като дясно крило, и халфът Патрик Петре от Политехника Яши. И двамата са работят с Йоан Бекали, което значително улеснява преговорите. Техните визитки вече са на „Герена“.

Петре е юноша на Динамо (Букурещ) и е на 21 години. Договорът му изтича в края на сезона и може да се озове на „Георги Аспарухов“ без пари. Спрява се успешно на всяка позиция в халфовата линия.

Костаче е на 20 години и е сред обещаващите играчи в Румъния, но така и не успява да се наложи в Клуж при конкуренцията на Александру Йонита и Тиери Моутиньо.

Тепърва редица имена още ще се обсъждат при „сините“, а селекцията зависи и от крайното класиране в Първа лига.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ