Много интересен Любо Пенев! По ръководството на ЦСКА ли удари с тези думи?

7 Dni Sport12.04.2019
Любослав Пенев 2

Треньорът на ЦСКА Любо Пенев даде много интересна пресконференция. На нея той май леко удари и по ръкоодството на ЦСКА, оставило го почти без резервна скамейка за най-важните плейофи.

„Това, че играхме добре в предишните два-три мача, е резултат на това, че играем малко по-добре отпреди. Вървим в една възходяща линия. Влизаме в серия от мачове през три-четири дни. Така ще бъде до края. Надявам се да продължим така. Това е базата, върху която работим. Да завършим първенството така, както подобава. Искаме да постигнем целите си. Подготвям отбора мач за мач. Футболистите трябва да мислят за предстоящия мач, който е утре. Мотивацията е на много високо ниво. Имаме голямо желание да се представяме много добре. Надяваме се това да продължи до края на сезона”, започна Любослав Пенев.

“Винаги съм бил оптимист и много взискателен. От всяка ситуация искам да извличам максимума и отборът го прави. Трите точки разлика с Лудогорец са един мач. Преди разликата беше по-голяма. Интересуват ме мачовете, които ни предстоят. Победителят ще излезе от директните двубои. В другите мачове не трябва да се допускат грешки. Няма застрахован отбор, който ще спечели всички мачове. Защо да няма сили ЦСКА да се пребори и за Купата? Не е тайна за никого, че нямаме дълга скамейка, но сме в битката и то се вижда. Дали сме заявка, че сме основен конкурент. Всеки сам да си направи изводите. До края няма да се откажем“, допълни наставникът.

„Не бих искал да анализирам работата на другите отбори. Доволен съм от това, че нашият отбор е в добра форма и надгражда. Всеки е редно да обърне внимание на себе си и да помага на себе си. Ако някой сбърка и ние сме печелившият отбор – прекрасно. Отборите от Топ 6 са напълно заслужено в шестицата“, каза още Пенев.

“Моите думи няма как да бъдат опит за натиск. Споделям неща, които са видяли всички. Това са факти. Не искам да се връщам назад. Съдиите са важни хора, но те трябва да бъдат незабележими. Не искам да ни помагат, не искам и да ни пречат”, коментира съдиите Пенев.

“Нямаме контузени футболисти. От вчера всички са на линия”, завърши наставникът на “червените”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ