Евандро: Любо Пенев иска агресия, която ще ни изведе до титлата и място в историята на ЦСКА

7 Dni Sport11.04.2019
монтана ЦСКА 9 евандро

Нападатеят на ЦСКА Евандро разкри, че тактиката на новия треньор Любо Пенев е такава, че може да донесе титлата на „армейците“

„Философията на Ел Маестро и Пенев е доста различна. С предишния треньор работехме повече за контраатака, по-дефанзивно, с повече дълги пасове към нападателите, но с г-н Пенев работим по-различно – да притежаваме топката повече. Когато загубим топката, веднага да си я върнем. Иска да играем по-атакуващ футбол и агресивен футбол. Разбира се, трябваше ни малко време, за да се адаптираме, но вече започнахме да си вдигаме нивото. В момента сме на по-добро ниво. Целта безспорно е да станем първи. Да донесем титли и да влезем в историята на ЦСКА“, разкрива Евандро пред Блиц..

„Мачът с Берое е труден, но трябва да влезем концентрирани. С много воля, с много дисциплина – това, което изисква треньорът ни. Трябва да използваме шансовете, които имаме. Сега е фазата на плейофите и трябва да сме концентрирани на 100 процента. Един детайл може да направи разликата. Един момент, в който не обърнеш внимание, може да ти изиграе лоша шега. Затова влизаме на 100-120 процента, за да можем във всеки момент да сме подготвени да решим мача“, добавя брзилецът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ