Домусчиеви взеха „Нова телевизия“! Да върнат тогава тв-правата! Или ЦСКА и Левски да ги дават на Прокуратурата

7 Dni Sport10.04.20191
кирил домусчиев

Братята Георги и Кирил Домусчиеви официално сложиха ръка на „Нова телевизия“. Чудесно, там и без това вече няма предаване, в което да не се мазнят на олигарсите. Особено халтураджиите от „Като две капки вода“.

Време е обаче, след като официално са тв-босове, Домусчиеви на момента да се откажат оттв-правата. Защото затвориха най-порочния кръг на света: БФС, където командва в Изпълкома Домусчиев, продава футболните тв-права, където е и Лудогорец на Домусчиев на телевизията на Домусчиев с посредничеството на фирмата на Домусчиев.

Прокуратурата вече влезе в други фирми за далеч по-малки схеми. Трябва още утре да се заеме и с тази, ако олигарсите от Разград не свалят ръцете си от тв-правата. Поне от тях. А е време и Левски и ЦСКА да се намесят, за техните пари става дума.

One comment

  • Yuliyan 79

    10.04.2019 at 18:47

    ЦСКА и гОвЕдАтА са длъжни да направят нещо по въпроса, въпреки че, се съмнявам че, ще успеят. Гелосаната мастия, си е купил цялата държава! И все пак да пробват, освен ако гОвЕдОсПоР не е сателит на нЕмАхОрЕц!?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ