Фенове на роден отбор полудяха заради треньорска смяна

Локомотив София Несебър (12)

Гневни фенове на Несебър изпратиха писмо, за да изкажат недоумението си от смяната на треньора Николай Жечев.
Наставникът бе заменен от Васил Банов след равенството 0:0 у дома със Струмска слава.

Привържениците искат да покажат своята подкрепа към уволнения треньор. Те обвиняват двама конкретни души за неуредиците в клуба.

Вижте писмото, което бе публикувано от Блиц:

ПОРЕДЕН АБСУРД В УПРАВЛЕНИЕТО НА ОФК НЕСЕБЪР !!!

Смяната на треньора Николай Жечев (пълен професионалист не само за нас, но и за много футболни специалисти-изцяло отдаден на футбола ).Не е ли редно да си заминат хората, които го управляват ? Те и само те са виновни за състоянието в което се намира клуба като цяло-явно непосилна за тях задача, но въпреки това кротко си кротуват. И не е ли време да се даде път на младите и развиващите се хора, а ВИЕ ги отстранявате? Продължава да се робува на стари кадри които работят по остарели методи и на подмолен принцип. И най-накрая да се премахнат лизачите и чуждопоклонниците и в клуба да останат хората който наистина милеят от сърце и искат да развиват този клуб, а не както е било до сега от доста години-имитация на работа-ден да мине, друг да дойде.

Като един от малкото които ходят на мачовете на ОФК Несебър искаме да кажем, че проблемът на клуба не е в треньорското ръководство, а в управата и странични фактори . Елате и изгледайте една тренировка на отбора и след това мач от следващия кръг. И сами ще разберете !!!!!!!!!!!! Пълна подкрепа за треньора Николай Жечев!!!!

Едва ли има по-голям професионалист от Ники Жечев! Човек отдаден изцяло на футбола! Само уважение и респект за Жечката и работата, която върши!

А колко млади и перспективни футболисти бяха ОТКАЗАНИ от футбола, благодарение на посочените от Бате Жельо остарели методи и виждания за футбола. Няма да ги изброяваме, списъкът е дълъг.

За всички неуредици в отбора са виновни Недялко Москов и Николай Русев – Джангъра

Фен клуб Несебър


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ