Левски пусна билетите за Лудогорец, примамва фенчетата с пуканки, джаги и плейстейшън

7 Dni Sport09.04.2019
Стадион Фенове сектор Щрабаг Левски-Лудогорец16

Билетите за предстоящия домакински мач на Левски срещу отбора на Лудогорец от третия кръг на плейофите на ППЛ вече са пуснати в предварителна продажба.

Пропуски ще се продават във феншопа на сектор „STRABAG“ на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“ всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

В деня на мача (14.04.) билети ще се продават на касите пред Сектор „STRABAG“ и на тези на ул. Тодорини кукли 47 от 12:00 до края на първото полувреме.

Билетите се продават и онлайн.

Желаещите да наблюдават двубоя, трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. В мача срещу Лудогорец отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор „STRABAG“ – редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 12 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с до две деца до 14 г. пък ще влизат на тези места срещу 18 лв. Пропуските са с фиксиран вход 3 на сектор „STRABAG“.

Цената за ВИП Семейния сектор „Vivacom“ е 40 лева, като тя включва един възрастен с до две деца до 14 години. Ако двама възрастни придружават до две деца до 14 г., то цената е 60 лева. В сектора за малките фенове са предвидени редица забавления, като джаги, плейстейшън 4, безплатни пуканки, среща с талисмана „Лъвски“ и едни от най-добрите места на стадиона. Към семейния сектор „Vivacom“ се влиза през ВИП входа на Сектор „STRABAG“.

Левски и Лудогорец се изправят един срещу друг на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“ на 14.04.2019 г. (неделя) от 19:00 часа.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор „STRABAG“ – 18 лв. (Блок 5 и 6), 21 лв. (Блок 3 и 4), 23 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 35 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор „В“ – 12 лв.

Сектор „Б“ – 9 лв.

Сектор „Г“ – 9 лв. (гости)


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ