Адвокат на ЦСКА и Любо Пенев скочи да защитава обвинен в побой на малки футболисти

7 Dni Sport08.04.2019
любо пенев, радостин василев

Адвокатът на спортния директор на Септември Кристиян Добрев – Радостин Василев проговори след обвиненията, че клиентът му е участвал в бой по време на аматьорска футболна среща. Според твърденията на юриста на Любо Пенев, който дълго време чранеше и ЦСКА, ситуацията е значително по-различна от изведената в медиите.

„Във връзка с излъчен репортаж в сутрешния блок на „Нова телевизия“ относно инцидент на футболна среща от аматьорска лига и твърдения от няколко лица за побой на младеж, с участието на Кристиян Добрев, в качеството ми на негов адвокат ви информирам, че действителните събития по време на споменатата футболна среща сериозно се различават от предоставената пред медията версия. В следващите дни ще ви информираме за позицията на Кристиян Добрев относно инцидента и ще предприемем необходимите действия пред компетентните органи“, пише той във „Фейсбук“.

Очаква се Добрев да проговори за обвиненията в сутрешния блок на Нова ТВ в сряда, възползвайки се от правото си на отговор.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ