Айде махайте го веднага този Витаутас Черняускас от ЦСКА!

7 Dni Sport08.04.2019
витаутас черняускас

Помните ли как всички фенове на ЦСКА си мислеха това след двата поредни автогола на дългуча в есенните двубои с Левски и Черно море?

Е, на „Армията“ трябва да са доволни, че има треньори и началници, за които гласът народен не е задължиелно и глас последен. Защото без Черняускас днес може би в Борисовата градина нямаше да има утре.

Витаутас направи точно един месец без допуснат гол. За последно му вкара Даниел Младенов при гостуването на „червените“ в Търново. От тогава насам вече 375 минути ЦСКА не е позволил на съпреник да се разпише.

В този период тимът на Любо Пенев се върна в играта за титлата и доближи значително купата. Всичко това щеше да е невъзможно без блестящите изяви на Черняускас. Да, той си остава все така опасен с топка в крака, но нали е по-важно да я спира с ръка?

И засега така я спира, че дори атомното трио на Лудогорец капитулира пред него. Което доближи чувствително ЦСКА до титлата.

Серията на Витаутас:

Етър – ЦСКА 1:3

15 минути

ЦСКА – Берое 2:0

90 минути

ЦСКА – Черно море 1:0

90 минути

Лудогорец – ЦСКА 0:1

90 минути

Лудогорец – ЦСКА 0:0

90 минути

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ