ЦСКА 1948 с грандиозна издънка! Отборът на Петко Петков не успя да бие последния

цска 1948

Отборът на ЦСКА 1948 направи огромна издънка срещу последния в класирането на Втора лига. Футболистите на Петко Петков завършиха 0:0 срещу Добруджа, като повечето чисти положения в срещата бяха на сметката на „жълто-зелените“, водени за първи път от новия наставник Радослав Георгиев.

Още в седмата минута полузащитникът Николай Минков можеше да матира с глава стража на ЦСКА 1948 Емил Михайлов, но топката се отби в гредата. В началото на второто полувреме Минков отново имаше възможност да открие резултата, но този път бившият играч на „червените“ пропусна на празна врата. В последната минута гостите създадоха най-чистата ситуация пред Стефано Кунчев. Янко Сандански обаче уцели гредата.

Така тимът от столицата загуби нови точки срещу Добруджа, след като срещата през есента на „Васил Левски“ завърши 0:0. Така с два пъти по 0:0 срещу последния в подреждането ЦСКА 1948 загуби общо четири точки в битката за топ 3 в групата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ