Бултрасите побесняха! Ултрасите на Ботев обявиха война на Илиан Илиев

черноморе-ботевпловдив2

Феновете на Ботев (Пд) засипаха със закани, заплахи и обиди треньора на Черно море Илиан Илиев, който нарече бултрасите „индианци“ след края на мача за Купата на България. Пловдивчани спечелиха с дузпи, а Илиан не можа да се примири и с условията на стадиона, като ги нарече „невъзможни“. Форумите прегряха с атаки срещу специалиста, а немалко бяха и предупрежденията срещу Илиан да не стъпва в Пловдив, за да не му се случат „ужасни неща“.

„Във Варна се играе на картофена нива и нещо като футбол, ръгби и бокс. Така само си печелите мачовете, а навънка сте гола вода. С блъскане и антифутбол бихте Левски, ЦСКА, Лудогорец. Твоите номера да плачеш като вдовица нямат край, а като ти помагат мълчиш като задник. Комплексар си“, пише Илийчо във форума на „Спортал“.

„Илиане, бедна душа си. Чуй интервюто на треньора на Ботев – Киров. Чуй го и виж как говорят умните и интелигентни хора. Ти за пореден път показа, че не си от тях. Поздрав от индианците“, напада Ради.

Човек с никнейм Бултрас пък пише: „То Тича е едно бижу. Там никой от публиката не псува по скамейката на гостите, която е навряна в трибуните. Смениха му тревата на това „съоръжение“, ама така и не успяха да му изправят неравностите. Вземи прочети малко Илиане.“

„Меридиан мач“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ