Петър Жеков изригна: Тия от Разград само ритат, Любо още повече да атакува съдиите!

Лудогорец - ЦСКА Купа (20)

Станислав Манолев още играе с фланелката на ЦСКА! Мнението е на голмайстор №1 на всички времена в българския футбол Петър Жеков. Изгоненият от Любо Пенев и пристанал на „Лудогорец“ бивш национал бе най-слабият в тима на разградчани и има основна заслуга за загубата с 0:1 на новия му отбор от „червените“. Манолев сбърка при гола на Рубен Пинто, след това направи всичко възможно да си изкара червен картон, но съдията Николай Йорданов не посмя да го изгони.

„Тия от Разград само ритат, направо ни пребиха – коментира пред „България Днес“ Петър Жеков. – Имаше три червени картона и неотсъдена дузпа, но съдията не смее да ги свири. А Манолев още играеше с фланелката на ЦСКА. Говорихме си, че трябва да го заведем при Христо Запрянов-Доцента. Защото нашите му счупиха кръста от финтове, трябва да го оправяме. Любо Пенев трябва по-смело да скача на съдиите, от какво го е страх? Да си казва директно нещата както Илиан Илиев от „Черно море“. Един от ония влиза на нашия с ритник в корема и няма нищо. А Моци всеки мач е за червен картон, той е като братя Миневи.“

С отстраняването на „Лудогорец“ тимът от „Армията“ се превърна в абсолютен фаворит за спечелването на Купата на България. А при победа над „орлите“ в шампионатния мач в събота „червените“ могат да достигнат мечтан дубъл с титла и купа.

„На „Лудогорец“ му се вижда краят – смята Петър Жеков. – Те нямат и публика. Там ходи само родата на родата. Ако направим дори и равен в събота, ще им вземем титлата. Тук ще ги бием, на стадиона ще е страшно.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ