ЦСКА показа проектите за нов стадион! Три фирми искат да построят бъдещия дом на „червените“ (СНИМКИ)

1

От ЦСКА показаха първите два проекта за нов стадион, който да е дом на „червените“. Две фирми са показали идеите си пред Гриша Ганчев и Юлиян Инджов вчера, а през следващата седмица ще бъде презентиран и трети проект.

От „Българска армия“ излязоха и с официално обръщение към феновете си, което публикуваме без редакторска намеса:

Армейци,

основните акционери в клуба Гриша Ганчев и Юлиан Инджов започнаха разглеждането на проектите за нов модерен стадион. В четвъртък две фирми презентираха пред тях своите концепции за бъдещото съоръжение на ЦСКА. Това са фирма „Вамос“ с архитект Георги Савов (снимки 1 и 2) и фирма „Design Initiatives“ с ръководител на екипа архитект Владо Вълков (снимки 3 и 4). Те запознаха собствениците на клуба с архитектурните планове и строителните решения.

В момента мащабният проект е на ниво „предпроектно проучване“. Предстоят нелеки процедури в бъдеще освен по избора и одобрението на офертите, така и най-вече по съгласуване и сериозна съвместна работа с държавата и Столична община.

С разрешението на авторите и по желание на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов, предоставяме постъпилите на този етап предложения на вниманието на многобройните червени привърженици. Идната седмица предстои разглеждането на още един проект от трета фирма.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ