„Синя“ издънка се отпуши в Румъния в най-точния момент! Доближи отбора си до финал (ВИДЕО)

1

Трансферната издънка на Левски Ривалдиньо отбеляза първия си гол за румънския Виторул, където е преотстъпен до края на „сезона“. Бразилският нападател вкара победното попадение в 89-та минута в първия полуфинал за Купата срещу Университатя (Крайова) и даде сериозна преднина на тима си преди реванша в Констанца на 23 април.

Снощи на стадион „Йон Облеменко“ в Крайова домакините поведоха още в 5-та минута с гол на Никусор Банко, а Ривалдиньо се появи в игра в 36-та, заменяйки контузилия се Андреас Калкан. В 77-та Лиес Хури изравни за Виторул, а секунди преди края на редовното време синът на Ривалдо получи пас зад защитата на Университатя и с удар от движение преодоля вратаря Мариус Брицеаг, за да направи обрата за тима си. За него това бе първи гол с екипа на Виторул. В първенството нападателят е изиграл само 4 мача, всичките като резерва.

Ривалдиньо се похвали с попадението в социалните мрежи, а съотборниците му от „Герена“ – Паулиньо, Жерсон Кабрал, Филипе Нашименто (който е под наем в Поли Яш) и напусналият Афонсо Фигейредо, го поздравиха за гола.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ