Футболист на Левски и шеф в БФС черпят при победа на ЦСКА в Разград и утре! Джеки изригна: Довършваме ги!

Лудогорец - ЦСКА Купа (13)

Бившият играч и директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла прогнозира успешно първата победа на ЦСКА-София в Разград през тази седмица. Той е убеден, че червените ще спечелят и в събота.

„С Домусчиев не сме имали бас, само го уведомих, че ще загубят, и засега се оказвам прав. Сега да се готвят Ники Михайлов и Емил Костадинов, с които сме се обзаложили. Да се стягат за тежки и скъпи вечери. Усещам ги мачовете на Пенев. Казах му: „Сега са твоите мачове, пребиваш ги“. През 2012-а първата среща, след като станах директор в ЦСКА, бе точно с Лудогорец за купата и тогава пак ги победихме и отстранихме.

Съдията в сряда беше безобразен и накрая за малко да изпуснем двубоя. Но каквото станало – станало.

Сигурен съм, че ще ги смажем и в събота. Все пак трябва да вечерям. Сега и жена ми се прибра от Япония, така че Михайлов и Костадинов ще имат да хранят две гърла“, заяви Майкъла пред „Тема Спорт“.

„ЦСКА трябва винаги да играе по този начин. Не мисля, че е било страхотно представянето, защото това е стандартът на нашия клуб. Ако запазим същия манталитет и хъс в събота, ще победим отново“, допълни Илиев.

Пред „Меридиан мач“ легендата Георги Велинов пък заяви, че „червените“ са пратили Лудогорец в нокдаун с победата за Купата и утре просто трябва да довършат започнатото.

„Лудогорец е в нокдаун и в събота трябва да ги довършим. Тотални ги надиграхме, но това не ме изненадва. Виждам отбора в какво състояние е. Очаквах именно това от нас. По-добри сме и заслужено сме на полуфинал за Купата на България. Откакто Любо Пенев дойде, всичко се промени в позитивна насока. Вече играем с настроение и нещата ни се получават. Истината е, че след успеха за Купата, ЦСКА е в по-добра позиция и за първенството. Убеден съм, че за толкова кратко време няма как да се променят нещата. Смятам, че сме фаворити и във втория двубой. Силно се надявам ЦСКА да завърши този сезон с дубъл“, каза Джони.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ