Бруно търсил бира с футболистите след елиминирането на Етър

Левски Локомотив Пловдив 35 аралица

Играчите на Локо Пд не получиха почивка въпреки елиминирането на Етър за купата. Вчера отборът се събра в 18:00 часа за тренировка преди шампионатния двубой със Славия в петък.

„Партито беше най-вече в автобуса, тъй като се прибрахме много късно в Пловдив. Търсехме да купим бира, но нямаше никъде, защото всичко беше затворено“, каза треньорът Бруно Акрапович пред „Тема Спорт“.

„Чухме се с Крушарски, радваше се много, честити на отбора“, допълни наставникът.

„Говорих с Пиргов след мача с Дунав. Тогава той не се представи така добре, допусна гол в края на първото полувреме (1:1). Но му казах, че такива грешки е по-хубаво да се случват в шампионатните мачове, отколкото за купата. Видяхте, че срещу Етър Пиргов беше перфектен. И не само при дузпите, но и в хода на самия мач. Той имаше информация за дузпите, беше подготвен. Конкуренцията винаги е отворена. Имаме двама добри вратари“, каза още Акрапович.

„Не съм съгласен с твърденията, че сме били по-грубият отбор. Ние също имахме проблеми с тежки удари -срещу Аралица и Езе. След мача глезенът на Езе беше в кръв. Наистина много съжалявам за случилото се с Дани Младенов. И двата отбора играхме много мъжки и нараняванията не са били нарочни“, каза още Акрапович.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ