Стоев: Добре, че това беше мачът за Купата, дано в събота сме по-добри

Лудогорец - ЦСКА Купа (11)

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев говори след загубата от ЦСКА (0:1) в 1/4-финала за Купата на България в Разград.

„Твърде рано е да говорим за причини. Трябва да изгледам още един път мача, за да правя подробен анализ. Но като цяло не играхме този футбол, който можем да играем“.

„Твърде бързо губехме топката, не успявахме да я контролираме почти през целия мач. На втория-третия пас вече създавахме за тях предпоставки за контраигра. ЦСКА има добри играчи. Ние прибързвахме с решенията, често играехме с дълги топки, което не е присъщо за нас“.

„Хубаво е, че това е мач за Купата, а не мач за първенство. Надявам се в събота да е различно. Тези футболисти са свикнали да играят под напрежение, така че изключвам напрежението като причина и фактор за загубата“.

„Ще ми трябва малко време да анализирам нещата, да говоря с играчите, за да видим къде се корени причината. За да може в събота да изглеждаме по различен начин“.

„Във футбола няма „съжалявам“. Не можем да се връщаме назад – да се питаме „какво щеше да стане, какво е щяло да стане“. Ще направя всичко възможно в събота да играем по различен начин“.

„ЦСКА стоеше по-агресивно, те се стремяха да си взимат топката, веднага след като я губят. Докато ние действахме по-бавно“.

„Днес не бе денят на Марселиньо, затова го изкарах. Пък и исках да запазя силите му за събота. Недялков имаше дискомфорт в коляното. Това е причината да не играе“.

„Всеки умен човек си взима поуки, не вярвам да се сме от другата категория. Ние сме имали трудни моменти. Въпросът е как ще излезем от тях“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ